Rydning af dødsbo i Holbæk

Eksperter i komplet rydning af dødsboer i Holbæk

Et dødsfald i den nære familie vil altid gøre ondt og tære på overskuddet i den efterfølgende periode. I tiden efter kan der være brug for at bearbejde følelser og være sammen med sine kære i stedet for at bruge tid på praktiske opgaver såsom at rydde dødsboet. Mangler du professionel hjælp til rydning af et dødsbo i Holbæk, så indled en dialog med Mortem BoligRyd. Vi kan med sikkerhed indfri dine forventninger og behov.

Prøv vores beregner

Vores beregner giver dig et hurtigt indtryk af prislejet for opgaven. 
Vi giver fortsat altid et konkret tilbud på baggrund af en besigtigelse af opgaven.

Vi tømmer dødsboer i Holbæk for privatpersoner, boligforeninger med flere

Vi har ikke et kontor i Holbæk, men vi løser glædeligt rydningsopgaver på hele Sjælland, så vi kan selvfølgelig også tage os af opgaver i Holbæk og omegn.

Hvad end du er privatperson og skal tage dig af et dødsbo fra en slægtning, eller om du er repræsentant for en boligforening og skal have ryddet et dødsbo, så kan vi udføre alt arbejdet, herunder nedpakningen og rydningen.

Mortem BoligRyd medarbejdere

VI ER GRUNDIGE, EFFEKTIVE OG FLEKSIBLE I FORBINDELSE MED RYDNING AF DØDSBO

HØJ SERVICE MED ET SMIL PÅ LÆBEN

ALTID FAIR OG OVERSUELIGE PRISER

KONTAKT OS VED AT UDFYLDE KONTAKTFORMULAREN

Vi tilbyder altid en uforpligtende snak og tilbud. Vi kontakter dig typisk inden for 24 timer


Rydning af alle huse og lejligheder i Holbæk og omegn

Ingen opgaver er for små eller store til Mortem BoligRyd. Vi rydder gerne både små og store dødsboer i form af huse, lejligheder, rækkehuse m.v. Hvis der også er et skur, garage eller kælder på grunden, tømmer vi også gerne det. Du kan desuden få hjælp til rydningsarbejdet, uanset om dødsboet ligger i stueetagen eller på femte sal, og om der er adgang til dødsboet med eller uden elevator.

Rengøring af dødsbo
Handshake green 2 (1)

Rengøring

Handshake-green-2

Fair pris

Hourglass green

Punktlig og effektiv

Handshake green

Modregning af indbo

Handshake green 2 (1)
Handshake-green-2
Hourglass green
Handshake green

Rengøring

Fair pris

Punktlig & effektiv

Modregning af indbo

Rengøring af dødsboet kan tilkøbes

Mange pårørende til en afdød vælger at uddelegere både rydningen og rengøringen af et dødsbo. Det samme kan du vælge at gøre, hvis du gerne vil spare tiden og besværet. Vi udfører gerne en grundig slutrengøring, der er et tilkøb, så boligen snart er klar til nye beboere.

Rengøring af dødsbo
Før tømning af dødsboEfter tømning af dødsbo
DødsboLejlighed skal ryddes
Dødsbo skal ryddesDødsbo er ryddet

Skal vi beregne en konkurrencedygtig pris på din rydningsopgave?

Så skal du til en start kontakte os på mail eller telefon. Så kan vi sammen finde en dag og et tidspunkt, hvor vi kan gennemgå dødsboet og vurdere omfanget af rydningen. Efter besigtigelsen vil du modtage et uforpligtende tilbud på rydning og evt. rengøring af dødsboet i Holbæk.

Spørgsmål og svar

De mest åbenlyse fordele ved at få professionelle til at klare rydningen af dødsboet er, at du kan spare tid og energi. Det er en krævende opgave at tømme et dødsbo, og når det hele i forvejen føles overvældende og uoverskueligt, kan det være rart at slippe for denne opgave.  

Det er op til dig, hvad der skal ske med værdigenstandene fra dødsboet. De kan sælges, gives væk eller gemmes. Vi giver gerne et tilbud på værdigenstandene. Prisen på værdigenstandene kan modregnes i tilbuddet på rydningen af dødsboet i Holbæk.  

Det findes der ikke et entydigt svar på, da det altid vil være meget individuelt. Inden vi går i gang med at tømme dødsboet, vil vi oplyse, hvornår vi forventer at være færdige med arbejdet. Dukker der noget uventet op, der forsinker processen, vil vi kontakte dig.

Hvordan kan jeg høre mere om rydning af dødsboer i Holbæk?

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi griber rydning og rengøring af dødsboer an, og hvad arbejdet koster, så kontakt os.

Telefon: 71 70 78 98 eller skriv til os på vores e-mail: kontakt@mortemboligryd.dk, så vender vi straks tilbage. 

Få uforpligtende tilbud

Vi svarer typisk inden for 24 timer