Om os og vores arbejde

​KORT OM OS

Hos Mortem Boligryd specialiserer vi os i alle former for totalrydning, der omfatter en bred vifte af opgaver. Vores ekspertise omfatter dødsbo-håndtering, rydning efter flytning, fjernelse af inventar, samt tømning af lofts- og kælderrum. Vores team besidder en omfattende forståelse for antikviteter og designervare.

Hvorfor arbejder vi med totalrydning?

Vores vedvarende passion for rydning af dødsbo sigter mod at bidrage til en grønnere verden gennem genbrug og effektiv bortskaffelse af indbo. Vi stræber efter at etablere et omfattende system for direkte genbrug, så vidt som materiel genbrug.

Hvad gør vi for at etablere genbrug?

For at fremme genbrug håndterer vi møbler, der kan behandles og restaureres, samt stemplet porcelæn og andre genstande egnet til øjeblikkeligt genbrug. Disse håndteres og markedsføres på sociale medieplatforme som Instagram og Facebook. Mindre genstande som antikviteter, porcelæn, litteratur osv, samler vi og sælger på loppemarkeder, samt loppestande. 

Tøj og klæder, kommer til Røde Kors eller Kirkens Korsager.

Designmøbler samt andre genstande af signifikant værdi, bliver via en række auktioner solgt i Danmark eller andre lande, hele verden rundt.

Vi arbejder aktivt på at udvide vores afviklingsmetoder, i form af donation og andre genbrugs alternativer.

Hvorfor bliver vi valgt?

Hvis du vælger Mortem Boligyd, kan du være sikker på en kvalitetssikret og human afvikling af dit indbo. Som det fremgår af vores anmeldelser, er vores kunder konsekvent tilfredse og vender ofte tilbage for yderligere samarbejder. Vi garanterer en miljøvenlig løsning, der tilpasses dine kriterier, og/eller specifikke krav.

Previous slide
Next slide
Fremragende
På basis af 22 anmeldelser
Claus sørensen
Claus sørensen
2023-06-16
Hurtige og effektive. Rimelig i pris. Holdt deres aftale, kom til tiden og løste opgave perfekt. Kan kun anbefales.
Mogens Nielsen
Mogens Nielsen
2023-04-12
Proof og behageligt møde med medarbejderne
Dorthe Brynningsen
Dorthe Brynningsen
2023-03-07
Mortem Boligryd kontaktede jeg til at stå for at tømme min moster’s rækkehus, efter hun var kommet på plejehjem. De ydede en professionel og empatisk ydelse, og overholdte alle aftaler. Lige fra da de kom og skulle give tilbud, til da de ryddede hjemmet og gav løbende feed back undervejs. Da de var færdige ringede de også og gav besked. Kan kun anbefale Mortem Boligryd.
pia lønholdt
pia lønholdt
2023-01-26
Fik en fast pris på tømning af 5 sals lejlighed i gammel ejendom. Mange store og tunge møbler, de klarede det hurtigt og effektiv. Tog altid telefonen når jeg kom i tanke om at der var et par ting jeg gerne ville beholde.Kan absolut anbefales til alle former for flytning, jeg troede der skulle bruges en kran flyttebil for at få tingene ned men gutterne slap for at gå i fitness centeret de dage.
anders schroll andersen
anders schroll andersen
2022-09-23
Vi har i.f.m. mine forældres fraflytning fra deres 170m2 hjem anvendt Mortem Boligryd. Vi havde to forberedende besøg mens vi rykkede ud. Selve oprydningen blev klaret på to dage. Alle aftaler blev overholdt, god og behagelig kommunikation. Jeg kan varmt anbefale firmaet. Mvh. Anders Schroll Andersen
Patrick Andersen
Patrick Andersen
2022-04-27
Mortem BoligRyd var meget hjælpsomme og yderst professionelle, da vi hurtigt skulle have ryddet vores lejlighed. De kom med få dages varsel og fik tømt lejligheden for alt indhold, til en rigtig fin pris. Hele forløbet var en rigtig god oplevelse, og jeg ville uden tvivl benytte mig af deres service igen!
Lene Boesgaard
Lene Boesgaard
2022-04-07
Mortem BoligRyd klarede opgaven med rydning af dødsbo super professionelt. De overholdt alle aftaler og efterlod en lejlighed helt ryddet og flot rengjort. Kan klart anbefales.
Helle Framholt
Helle Framholt
2022-02-26
Dygtige, professionelle, super seje unge mennesker, der ryddede min mors store gamle villa. Det var rart, at man allerede på hjemmesiden kunne få en prisfornemmelse, og vi fik ryddet til en yderst rimelig pris. Der var super god kommunikation undervejs. Jeg vil til enhver tid anbefale Mortem Boligryd til andre.