Fremragende
På basis af 22 anmeldelser
Claus sørensen
Claus sørensen
2023-06-16
Hurtige og effektive. Rimelig i pris. Holdt deres aftale, kom til tiden og løste opgave perfekt. Kan kun anbefales.
Mogens Nielsen
Mogens Nielsen
2023-04-12
Proof og behageligt møde med medarbejderne
Dorthe Brynningsen
Dorthe Brynningsen
2023-03-07
Mortem Boligryd kontaktede jeg til at stå for at tømme min moster’s rækkehus, efter hun var kommet på plejehjem. De ydede en professionel og empatisk ydelse, og overholdte alle aftaler. Lige fra da de kom og skulle give tilbud, til da de ryddede hjemmet og gav løbende feed back undervejs. Da de var færdige ringede de også og gav besked. Kan kun anbefale Mortem Boligryd.
pia lønholdt
pia lønholdt
2023-01-26
Fik en fast pris på tømning af 5 sals lejlighed i gammel ejendom. Mange store og tunge møbler, de klarede det hurtigt og effektiv. Tog altid telefonen når jeg kom i tanke om at der var et par ting jeg gerne ville beholde.Kan absolut anbefales til alle former for flytning, jeg troede der skulle bruges en kran flyttebil for at få tingene ned men gutterne slap for at gå i fitness centeret de dage.
anders schroll andersen
anders schroll andersen
2022-09-23
Vi har i.f.m. mine forældres fraflytning fra deres 170m2 hjem anvendt Mortem Boligryd. Vi havde to forberedende besøg mens vi rykkede ud. Selve oprydningen blev klaret på to dage. Alle aftaler blev overholdt, god og behagelig kommunikation. Jeg kan varmt anbefale firmaet. Mvh. Anders Schroll Andersen
Patrick Andersen
Patrick Andersen
2022-04-27
Mortem BoligRyd var meget hjælpsomme og yderst professionelle, da vi hurtigt skulle have ryddet vores lejlighed. De kom med få dages varsel og fik tømt lejligheden for alt indhold, til en rigtig fin pris. Hele forløbet var en rigtig god oplevelse, og jeg ville uden tvivl benytte mig af deres service igen!
Lene Boesgaard
Lene Boesgaard
2022-04-07
Mortem BoligRyd klarede opgaven med rydning af dødsbo super professionelt. De overholdt alle aftaler og efterlod en lejlighed helt ryddet og flot rengjort. Kan klart anbefales.
Helle Framholt
Helle Framholt
2022-02-26
Dygtige, professionelle, super seje unge mennesker, der ryddede min mors store gamle villa. Det var rart, at man allerede på hjemmesiden kunne få en prisfornemmelse, og vi fik ryddet til en yderst rimelig pris. Der var super god kommunikation undervejs. Jeg vil til enhver tid anbefale Mortem Boligryd til andre.

RYDNING AF LEJLIGHED VED DØDSFALD

LAD OS STÅ FOR DET PRAKTISKE ARBEJDE

I forbindelse med et dødsfald tilbyder vi hos Mortem BoligRyd rydning af hus lejlighed. Det betyder, at vi med andre ord står for alt det praktiske arbejde i forbindelse med at tømme dødsboet, herunder nedpakning, oprydning og rengøring. Du kan derfor slippe for det hårde arbejde, både fysisk og mentalt, der er i forbindelse med at tømme dødsboet.

VI TILBYDER OPKØB AF VÆRDIGENSTANDE

Hvis der er værdigenstande i boligen, så tilbyder vi at udarbejde et tilbud på opkøb af disse, så du slipper for besværet og tiden, du skal bruge på at finde en opkøber. Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vil acceptere vores tilbud.

Der er mange praktiske opgaver og meget, som man skal forholde sig til, når man mister et familiemedlem eller en anden nærtstående person. Det kan derfor være en god ide at få al den praktiske hjælp, man overhovedet kan få, så man kan få tid og fred til at bearbejde tabet og sin sorg.

Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for tømning af lejligheder i forbindelse med dødsfald, og vi hjælper de efterladte i blandt andet København og omegn, Gentofte, Roskilde og på resten af Sjælland.

VORES PRISER PÅ RYDNING AF LEJLIGHED

Det er svært at angive en konkret pris på, hvor meget en rydning af hus eller lejlighed i forbindelse med et dødsfald koster, da det afhænger af forskellige parametre. Det kommer eksempelvis an på, hvor mange værdigenstande der er i hjemmet, om I skal have overflade- eller hovedrengøring og om I ønsker, at vi både skal stå for nedpakning, totalrydning og rengøring eller kun dele af det.

Der er ikke nogen opgave, der er for lille eller stor. Tag kontakt til os, og så finder vi ud af et tilbud, der passer lige præcis til dig. Uanset hvad kan du dog forvente, at vores priser altid er konkurrencedygtige. Derudover er du garanteret et professionelt firma, som overholder alle aftaler, og som passer godt på ejendelene.

Rengøringspriserne afhænger af hvor omfattende et stykke arbejde, der i det pågældende bo. Vi tilbyder overfladerengøring, som består af at tørre alle synlige overflader af for løstsiddende støv, samt fjerne spindelvæv og støvsuge. Derudover tilbyder vi hovedrengøring. Dette består af, grundig rengøring af alle overflader. Her bliver dit hus klar til næste skridt i processen.

Det er vigtigt at overveje, hvordan man vil organisere rydningen af huset eller lejligheden. Skal man selv stå for rydningen eller skal man hyre et professionelt firma til at hjælpe? Hvis man vælger det sidste så kan Mortem Boligryd hjælpe dig!

Det kan være svært at beslutte, hvad man skal gøre med de ting, man ikke ønsker at beholde. Skal de sælges, gives væk eller smides ud?

Det er vigtigt at respektere afdødes ønsker og privatliv i forbindelse med rydningen af huset eller lejligheden. Man bør derfor overveje, hvordan man kan håndtere afdødes personlige ejendele på en hensigtsmæssig måde.

Værdigenstande bør opbevares sikkert og adskilt fra øvrigt indhold. Det kan være nødvendigt at kontakte en vurderingsekspert for at fastslå værdien af værdigenstandene.

Rydningen af huset eller lejligheden kan være en følelsesladet og stressende proces. Det kan derfor være en god idé at søge hjælp og støtte fra familie, venner eller professionelle firmaer for at mindske bekymringer og stress.

Det er vigtigt at sørge for en effektiv og korrekt rydning af huset eller lejligheden for at undgå problemer og misforståelser senere. Man bør derfor overveje at hyre professionelle firmaer, der har erfaring med rydning af dødsboer. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig.

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATIONER

Vi tilbyder rydning af både lejlighed i forbindelse med dødsfald i både Nordsjælland, Roskilde, København og omegn samt på resten af Sjælland.Hvis dette lyder som noget for dig, så kontakt os endelig.

Telefon: 71 70 78 98 eller skriv til os på vores e-mail: kontakt@mortemboligryd.dk, så vender vi straks tilbage. 

Udfyld kontaktformular her