Rydning af dødsbo i Rødovre

Bestil professionel tømning af dødsbo i Rødovre

Har du mistet et nært familiemedlem, en tæt ven eller en anden person, som du har kært? Og står du nu med opgaven med at rydde et dødsbo i Rødovre?

Vi har forståelse for, at det i en i forvejen hård tid kan være svært at finde tid og energi til at rydde og rengøre et dødsbo. Derfor har vi stiftet Mortem BoligRyd for at tage denne byrde fra dine skuldre. Vi er specialister i rydning af dødsboer og dækker et stort geografisk område med vores ydelser, herunder Rødovre og omegn.

Prøv vores beregner

Vores beregner giver dig et hurtigt indtryk af prislejet for opgaven. 
Vi giver fortsat altid et konkret tilbud på baggrund af en besigtigelse af opgaven.

Punktlig og effektiv rydning af dødsboer i Rødovre og omegn

Vi har tømt adskillige dødsboer de seneste fem år og har dermed opbygget en masse erfaring og ekspertise på området. Vi er topprofessionelle og formår at udføre rydningsopgaver på en både effektiv, diskret og respektfuld måde.

Når du hyrer os til rydning af et dødsbo i Rødovre, kan du være sikker på, at både du og dødsboet er i gode hænder. Foruden at være eksperter i nedpakning og rydning af huse og lejligheder har vi et stort servicegen, og vi sørger altid for at kommunikere i øjenhøjde og med den dybeste respekt.

Til info rydder vi også dødsboer i København og på det øvrige Sjælland.

Mortem BoligRyd medarbejdere

VI ER GRUNDIGE, EFFEKTIVE OG FLEKSIBLE I FORBINDELSE MED RYDNING AF DØDSBO

HØJ SERVICE MED ET SMIL PÅ LÆBEN

ALTID FAIR OG OVERSUELIGE PRISER

KONTAKT OS VED AT UDFYLDE KONTAKTFORMULAREN

Vi tilbyder altid en uforpligtende snak og tilbud. Vi kontakter dig typisk inden for 24 timer


Vi tager os af både nedpakning, bortkørsel og rydning af dødsboet

Der er flere tidskrævende og fysisk hårde opgaver forbundet med et dødsbo. Alle møblerne og inventaret skal sorteres, pakkes ned og flyttes væk, ligesom der ofte er affald, der skal bortskaffes. Dertil kan der være gardiner, hårde hvidevarer og andet, der skal afmonteres og flyttes ud.

Er det for omstændig en opgave for dig, kan du få vores hjælp til at rydde dødsboet i Rødovre. Vi tager os af hele processen og endda til en god pris.

Rengøring af dødsbo
Handshake green 2 (1)

Rengøring

Handshake-green-2

Fair pris

Hourglass green

Punktlig og effektiv

Handshake green

Modregning af indbo

Handshake green 2 (1)
Handshake-green-2
Hourglass green
Handshake green

Rengøring

Fair pris

Punktlig & effektiv

Modregning af indbo

Tilkøb rengøring af dødsboet i Rødovre

Efter et dødsbo er ryddet, vil der ofte være behov for en grundig rengøring, som du skal beslutte, om du selv vil tage dig af, eller om du vil have fagfolk til at klare det. Hos os kan du tilkøbe rengøring af dødsboer i Rødovre, hvis du ønsker det.

Rengøring af dødsbo
Før tømning af dødsboEfter tømning af dødsbo
DødsboLejlighed skal ryddes
Dødsbo skal ryddesDødsbo er ryddet

Indhent uforpligtende tilbud på dødsbo rydning i Rødovre og nærliggende byer

Den billigste løsning er altid at rydde og rengøre et dødsbo selv, men hvis du ikke har overskuddet eller tiden til det, kan du heldigvis få professionel hjælp til en god pris. Vi har gjort det nemt for dig at indhente et uforpligtende tilbud på dødsbo tømning. Du skal blot kontakte os og aftale tid til en besigtigelse af dødsboet i Rødovre.

Du kan finde vores typiske priser på dødsbo tømning via linket.

Spørgsmål og svar

Processen vedr. professionel tømning af et dødsbo er meget enkel. Det første vi gør er at gennemgå dødsboet sammen med dig, hvorefter vi giver et personligt tilbud på opgaven. Når du har accepteret tilbuddet, går vi i gang med at rydde dødsboet, og så snart vi er færdige, kontakter vi dig. Derefter kan du godkende arbejdet.  

Vi kan hjælpe alle kunder i Rødovre og omegn, når det kommer til tømning og rengøring af dødsboer. De fleste af vores kunder er privatpersoner, der har mistet et nært familiemedlem, men vi henvender os også til boligforeninger m.fl.

Det afhænger dels af, hvor stort et dødsbo der skal ryddes, og dels af, hvor mange andre opgaver vi har planlagt i den kommende tid. Vi forsøger dog altid at påbegynde rydningsarbejdet inden for én uge.

Har du flere spørgsmål?

Er du i tvivl om noget vedr. professionel rydning og rengøring af dødsboer i Rødovre, så kontakt os endelig, og få et personligt tilbud i samme ombæring. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Telefon: 71 70 78 98 eller skriv til os på vores e-mail: kontakt@mortemboligryd.dk, så vender vi straks tilbage. 

Få uforpligtende tilbud

Vi svarer typisk inden for 24 timer