Rydning af dødsbo i Brøndby

Respektfuld og effektiv tømning af dødsboer i Brøndby og omegn

Mortem BoligRyd rydder dødsboer i hele København og resten af Sjælland – og her er Brøndby selvfølgelig ingen undtagelse. Står du derfor med et dødsbo i Brøndby eller omegn, der skal ryddes og evt. rengøres hurtigst muligt, kan du roligt række ud til os.

Vi udfører respektfuld og effektiv tømning af dødsboer, og kan trække på over fem års erfaring på området. Vil du gerne have hjælp til rydningsarbejdet, så du kan koncentrere dig om alt det andet, der fylder i en svær tid, så trækker vi gerne i arbejdstøjet og klarer rydningen for dig.

Prøv vores beregner

Vores beregner giver dig et hurtigt indtryk af prislejet for opgaven. 
Vi giver fortsat altid et konkret tilbud på baggrund af en besigtigelse af opgaven.

Brug for hjælp til nedpakning, rydning og rengøring af et dødsbo i Brøndby?

Alene det at træde ind i et dødsbo, der har dannet ramme for mange gode stunder gennem tiden, kan være hårdt. Dertil kan det virke helt uoverskueligt at skulle stå for at rydde huset eller lejligheden, når man står i en følelsesmæssig svær situation, hvor overskuddet ikke er i top.

Hjælpen er dog nær: Mortem BoligRyd kan ikke alene stå for rydningen, men hjælper også gerne med nedpakningen og rengøringen af dødsboet i Brøndby. Vi kan hjælpe med det hele til nogle rigtig skarpe priser.

Mortem BoligRyd medarbejdere

VI ER GRUNDIGE, EFFEKTIVE OG FLEKSIBLE I FORBINDELSE MED RYDNING AF DØDSBO

HØJ SERVICE MED ET SMIL PÅ LÆBEN

ALTID FAIR OG OVERSUELIGE PRISER

KONTAKT OS VED AT UDFYLDE KONTAKTFORMULAREN

Vi tilbyder altid en uforpligtende snak og tilbud. Vi kontakter dig typisk inden for 24 timer


Vores pålidelige, servicemindede og erfarne team klarer enhver rydningsopgave i Brøndby

Vi har ingen fysisk afdeling i Brøndby, men fra vores base på Frederiksberg kører vi ud på hele Sjælland, inkl. Brøndby, og rydder dødsboer.

Du skal vælge os til at varetage rydningen, hvis du vil være garanteret pålidelighed, service og erfaring på højeste niveau. Vi kan klare enhver rydningsopgave og udfører altid arbejdet med et smil på læben og med fokus på den gode kommunikation.

Rengøring af dødsbo
Handshake green 2 (1)

Rengøring

Handshake-green-2

Fair pris

Hourglass green

Punktlig og effektiv

Handshake green

Modregning af indbo

Handshake green 2 (1)
Handshake-green-2
Hourglass green
Handshake green

Rengøring

Fair pris

Punktlig & effektiv

Modregning af indbo

Få et tilbud på tømning af dødsbo i Brøndbyvester eller det øvrige Brøndby

Når du henvender dig til os og efterspørger professionel rydning af et dødsbo i Brøndbyvester eller det øvrige Brøndby, vil vi sammen med dig finde et tidspunkt, hvor vi kan besigtige dødsboet. Ved denne besigtigelse får vi et indblik i, hvor krævende rydningsopgaven er, og hvor lang tid vi vil estimere, at det vil tage at rydde dødsboet. Denne viden bruger vi til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Rengøring af dødsbo
Før tømning af dødsboEfter tømning af dødsbo
DødsboLejlighed skal ryddes
Dødsbo skal ryddesDødsbo er ryddet

Vi rydder dødsboer med respekt for både de afdøde og de pårørende

Vi ved, at et dødsbo, herunder alle møblerne og genstandene, bærer på minder, og at det er vigtigt for dig, at der bliver passet godt på tingene. Derfor sørger vi selvfølgelig for at behandle ejendelene med den største omhu og forsigtighed. De værdigenstande, der skal gemmes, lægges i flyttekasser og passes ekstra godt på.  

Spørgsmål og svar

Vi vurderer hver rydningsopgave i Brøndby individuelt, da ikke to rydningsopgaver er ens. Nogle dødsboer er store og rummer rigtig mange møbler, mens andre dødsboer er mindre og kun indeholder ganske få møbler og ejendele. Der er desuden forskel på tilkørselsforholdene, boligtype, etage og andet, der skal tages højde for ved beregning af en samlet pris.

Vi vil altid gøre vores bedste for at rydde dødsboet så hurtigt som muligt. Det vil typisk være inden for én uge, medmindre du har andre særlige ønsker.

Ja, vi kan fjerne alle genstande fra dødsboet, hvilket bl.a. omfatter hårde hvidevarer og tæpper. Skal tingene ikke gemmes, sørger vi efter aftale for, at affaldet bliver sorteret korrekt. Efter endt rydning kan vi sørge for at rengøre dødsboet, hvis du gerne vil have hjælp til dette.

Skriv eller ring for et tilbud

Dit personlige tilbud er kun ét opkald eller én mail væk. Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os endelig.

Telefon: 71 70 78 98 eller skriv til os på vores e-mail: kontakt@mortemboligryd.dk, så vender vi straks tilbage. 

Få uforpligtende tilbud

Vi svarer typisk inden for 24 timer