Rengøring af dødsbo

Professionel og effektiv rengøring af dødsboer

Listen over praktiske opgaver der skal varetages i forbindelse med et dødsbo er lang. Dødsboet skal ikke kun tømmes og ryddes for alle personlige ejendele, men også rengøres. Står du med et dødsbo, som du meget gerne vil have professionel hjælp til at rengøre, så er du kommet til de rette. Vi tilbyder nemlig ikke kun dødsbo rydning, men også dødsbo rengøring – og garanterer høj kvalitet og punktlighed.

Prøv vores beregner

Vores beregner giver dig et hurtigt indtryk af prislejet for opgaven. 
Vi giver fortsat altid et konkret tilbud på baggrund af en besigtigelse af opgaven.

En grundig rengøring af dødsboet sikrer en præsentabel og indflytningsklar bolig

For at gøre et dødsbo klar til nye beboere, hvad end boligen skal sælges eller udlejes, skal boligen først og fremmest ryddes og derefter rengøres grundigt. Ved at bestille en professionel rengøring af dødsboet kan du vide dig sikker på, at hvert eneste hjørne kommer til at skinne, og at boligen fremstår både præsentabel og indflytningsklar.

Inden for rengøring af dødsboer tilbyder vi to forskellige ydelser – henholdsvis overfladerengøring og hovedrengøring. Læs mere nedenfor.  

Mortem BoligRyd medarbejdere

VI ER GRUNDIGE, EFFEKTIVE OG FLEKSIBLE I FORBINDELSE MED RYDNING AF DØDSBO

HØJ SERVICE MED ET SMIL PÅ LÆBEN

ALTID FAIR OG OVERSUELIGE PRISER

KONTAKT OS VED AT UDFYLDE KONTAKTFORMULAREN

Vi tilbyder altid en uforpligtende snak og tilbud. Vi kontakter dig typisk inden for 24 timer


Overfladerengøring af dødsboer

Bestiller du en overfladerengøring af et dødsbo, vil vi sørge for at støvsuge, fjerne spindelvæv samt tørre alle synlige overflader af for løstsiddende støv. Denne rengøring er ikke lige så grundig som hovedrengøringen, hvilket også afspejles i tidsforbruget og dermed prisen.  

Rengøring af dødsbo
Handshake green 2 (1)

Rengøring

Handshake-green-2

Fair pris

Hourglass green

Punktlig og effektiv

Handshake green

Modregning af indbo

Handshake green 2 (1)
Handshake-green-2
Hourglass green
Handshake green

Rengøring

Fair pris

Punktlig & effektiv

Modregning af indbo

Hovedrengøring af dødsboer

Bestiller du i stedet en hovedrengøring af et dødsbo, vil vi sørge for at gøre huset eller lejligheden helt klar til næste skridt, eksempelvis salg eller udlejning. Hovedrengøring består af grundig rengøring af alle overflader. Vælg denne løsning, hvis du gerne vil have boligen til at fremstå så indbydende som muligt.

Rengøring af dødsbo
Før tømning af dødsboEfter tømning af dødsbo
DødsboLejlighed skal ryddes
Dødsbo skal ryddesDødsbo er ryddet

Kvalitetssikker rengøring af dødsboer på hele Sjælland

Når du får udført rengøring af et dødsbo af vores team hos Mortem BoligRyd, kan du stole trygt på, at der ikke er en finger at sætte på resultatet. Vi er nemlig meget kvalitetsbevidste og pligtopfyldende, hvorfor vi først afslutter opgaven, når du er tilfreds med det udførte arbejde.

Alle vores services, inkl. rengøring af dødsboer, udføres på hele Sjælland. Om det derfor er et dødsbo i København eller et dødsbo i en helt anden sjællandsk by, der skal ryddes og rengøres, så står vi til rådighed.

Få et tilbud på dødsbo rengøring – inkl. eller ekskl. nedpakning og tømning

Lige så vel som vi ikke har faste pakkepriser på dødsbo rydning, så har vi heller ikke pakkepriser på dødsbo rengøring. I stedet råder vi dig til at kontakte os, så vi kan udarbejde et individuelt tilbud. Der er nemlig forskel på, hvor lang tid det tager at rengøre et dødsbo, alt efter hvor stort det er, og hvor beskidt der er. Vi kan evt. give et samlet tilbud på nedpakning, tømning og rengøring af dødsboet, hvis du ønsker det.

Spørgsmål og svar

Prisen for dødsbo rengøring afhænger først og fremmest af, om du ønsker en overfladerengøring eller en hovedrengøring. Førstnævnte koster 10-25 kr. pr. kvm, mens sidstnævnte koster 50-100 kr. pr. kvm. Den mere specifikke pris afhænger dog bl.a. af dødsboets størrelse, stand m.v. Kontakt os gerne for en pris.

Varigheden af en dødsbo rengøring vil helt naturligt kunne variere fra sag til sag. Om rengøringen tager en eller flere dage afhænger i høj grad af, hvor mange kvadratmeter boligen er på, og hvor snavset der er. Når vi kommer ud og besigtiger dødsboet, vil vi kunne give et bud på, hvor lang tid rengøringen vil tage.

Vi løser rengøringsopgaver for både private og erhverv. Om du derfor er pårørende og ønsker at uddelegere rengøringen af dødsboet efter afdøde, eller om du repræsenterer en boligforening og skal have rengjort en bolig, efter at en beboer er gået bort, så er hjælpen nær.

Ved rengøring af et dødsbo er det naturligt, at der vil være noget affald, der skal sorteres og bortskaffes. Mortem BoligRyd varetager gerne denne opgave, så du ikke skal foretage dig noget. Vi giver dig besked, når dødsboet er blevet rengjort, og alt affald er kørt væk.

Yderligere spørgsmå om dødsbo rengøring?

Hvis du har flere spørgsmål til, hvordan vi rengør dødsboer, og hvad det koster, så kontakt os endelig.

Telefon: 71 70 78 98 eller skriv til os på vores e-mail: kontakt@mortemboligryd.dk, så vender vi straks tilbage. 

Få uforpligtende tilbud

Vi svarer typisk inden for 24 timer