Rydning af kælderrum

Vi rydder alt fra kælderrum til hele dødsboer

Når en elsket går bort, kan det være en overvældende tid, fyldt med sorg og forpligtelser samt praktiske opgaver. En af de praktiske opgaver består i at rydde dødsboet, herunder kælderrummet, hvis det er et hus eller lejlighed med kælder.

Rydningen af et kælderrum i et dødsbo kan hurtigt blive en tidskrævende og overvældende proces. Men du behøver ikke at stå alene i det. Vi tilbyder professionel dødsbo rydning, der frigør dig fra det tidskrævende arbejde, så du kan fokusere på at ære mindet om din kære.

Prøv vores beregner

Vores beregner giver dig et hurtigt indtryk af prislejet for opgaven. 
Vi giver fortsat altid et konkret tilbud på baggrund af en besigtigelse af opgaven.

Vi tager os af nedpakning og rydning af kælderrum af enhver størrelse

Kælderrummet er ofte et sted, der ikke bare rummer mange gamle møbler, vinterdæk, maling, værktøj og et hav af andre ting og sager, men også en masse minder. Står du over for at skulle rydde et kælderrum i et dødsbo, og føler du, at det hele er lidt uoverskueligt og svært at gå til, så kan du få hjælp til nedpakningen og rydningen af kælderrummet.

Hos Mortem BoligRyd rydder vi kælderrum af enhver størrelse, ligesom vi selvfølgelig kan hjælpe med rydning af loftsrum og pulterrum, hvis der er behov for det.

Mortem BoligRyd medarbejdere

VI ER GRUNDIGE, EFFEKTIVE OG FLEKSIBLE I FORBINDELSE MED RYDNING AF DØDSBO

HØJ SERVICE MED ET SMIL PÅ LÆBEN

ALTID FAIR OG OVERSKUELIGE PRISER

KONTAKT OS VED AT UDFYLDE KONTAKTFORMULAREN

Vi tilbyder altid en uforpligtende snak og tilbud. Vi kontakter dig typisk inden for 24 timer


Ønsker du også hjælp til rengøring af kælderrummet?

Step 1 er at rydde kælderrummet, så kælderen og resten af boligen kan blive klar til nye beboere i nærmeste fremtid. Når rydningen er gennemført, skal kælderrummet rengøres, og det kan vi naturligvis også tage os af. Vi sørger for at give kælderen en grundig rengøring og naturligvis til en god pris. Læs om vores priser på rydning og rengøring af dødsboer her.

Rengøring af dødsbo
Handshake green 2 (1)

Rengøring

Handshake-green-2

Fair pris

Hourglass green

Punktlig og effektiv

Handshake green

Modregning af indbo

Handshake green 2 (1)
Handshake-green-2
Hourglass green
Handshake green

Rengøring

Fair pris

Punktlig & effektiv

Modregning af indbo

Mortem BoligRyd rydder kælderrum overalt på Sjælland

København? Roskilde? Brøndby? Rødovre? Næstved? Hvad end du har brug for erfarne hænder til at rydde et dødsbo i en af disse fem byer eller en helt sjette by på Sjælland, så kan du få dækket dit behov gennem Mortem BoligRyd. Vi rykker nemlig ud på hele Sjælland.

Rengøring af dødsbo
Før tømning af dødsboEfter tømning af dødsbo
DødsboLejlighed skal ryddes
Dødsbo skal ryddesDødsbo er ryddet

Få et uforpligtende tilbud på tømning af kælderrum

Hvad koster det at få tømt et kælderrum? Hvornår kan rydningen foretages? Disse to spørgsmål kan du få besvaret ved at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Få evt. et tilbud på rydningen af hele dødsboet, hvis du gerne vil slippe for den tunge byrde. Der er mulighed for modregning af indbo.

Spørgsmål og svar

Rydning af et kælderrum kan tage forskellig tid, afhængigt af rummets størrelse og mængden af indhold, herunder møbler. Generelt kan det variere fra et par timer til flere dage. Vi tilpasser os dine behov og sørger for en effektiv rydning.

Prisen for rydning af kælderrummet fastsættes ud fra en individuel vurdering. Vi tager hensyn til rummets størrelse, indholdets omfang og eventuelle særlige krav. Efter en grundig gennemgang giver vi dig et konkurrencedygtigt tilbud, så du ved, hvad du kan forvente.

Vi forsøger altid at finde tid til rydningen så hurtigt som muligt. I de fleste tilfælde vil vi kunne løse opgaven inden for én uge eller to, afhængigt af travlhed og øvrige opgaver.

KONTAKT OS FOR EN PRIS PÅ RYDNING AF KÆLDERRUM

Vi tilbyder rydning af kælderrum på hele Sjælland. Hvis du gerne vil have beregnet en pris, så kontakt os endelig.

Telefon: 71 70 78 98 eller skriv til os på vores e-mail: kontakt@mortemboligryd.dk, så vender vi straks tilbage. 

Få uforpligtende tilbud

Vi svarer typisk inden for 24 timer