​Kort om os

Hos Mortem BoligRyd er vi et team bestående af unge mænd, der kender hinanden fra gymnasiet. Her hos Mortem BoligRyd har vi gået op i genbrug og vintage fra en ung alder, derfor var denne branche det bedste springbræt til iværksætterdrømmen. Vi er et team af unge selvstændige drenge, som har oparbejdet stor erfaring indenfor faget.

Vores hold sætter fokus på at være gode medmennesker, der hjælper pårørende af bortgåede personer. Vi gør en dyd ud af at være en hjælpende hånd i en svær situation.

Professionelt samarbejde, hvor der ikke er nogle misforståelser, er sådan vi arbejder bedst, så der er ikke nogen forkerte spørgsmål.

Vi er et firma, der har genbrug i fokus. Derfor stræber vi altid efter, at give dit inventar et nyt hjem! Om dette sker igennem direkte videresalg, renovering eller eksternt samarbejde, så sørger vi for, at de får et nyt liv. De genstande vi ikke selv kan anvende, bliver sendt videre til genanvendelse på diverse genbrugspladser og genbrugsbutikker. 

Prisoversigt

Prisen på en overfladerengøring er 10-25 kr. pr. kvm.

Prisen på en hovedrengøring er 50-100 kr. pr. kvm.

Før og efter billeder af et rækkehus i Køge

Her ser du en rydning af et dødsbo.​

​Før og efter billeder af et rækkehus i Hillerød

Her ser du en rydning af et dødsbo.

En komplet totalrydning med hovedrengøring

Om os

Overlad dit dødsbo til Mortem BoligRyd. Et hold af unge kompetente mænd, der er klar på at være til stede i en uoverskuelig situation.

Nedpakning, totalrydning og rengøring, kan du trygt overlade til os.

Vi er grundige, effektive og fleksible.

Mortem BoligRyd står for alt hvad du har brug for i forbindelse med at få dødsboet tømt. Skulle dødsboet indeholde værdigenstande, giver vi også et tilbud på opkøb af disse.​

Cookiedeklaration

Kontakt os

​Mortem Boligryd

Herslev Bygade 1, 4000 Roskilde

mortemboligryd@gmail.com

CVR: 40698108

Har du spørgsmål?

Åbningstider:

Mandag-fredag: 9.00-20.00

Lørdag-søndag: 10.00-20.00