​Lad os stå for det praktiske arbejde

Mangler du professionel hjælp til tømning af dødsbo? Så kan du med fordel kontakte vores hold af kompetente medarbejder, der sidder klar på telefonen og e-mailen. I forbindelse med et dødsfald tilbyder vi, hos Mortem BoligRyd, tømning af dødsboet. Der er mange praktiske opgaver, og meget man skal forholde sig til, når man mister et familiemedlem eller en anden nærtstående person. Vi tilbyder derfor den praktiske hjælp, der er behov for, så man kan få tid og fred til at bearbejde tabet og sorgen.

Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for rydning af både huse og lejligheder i forbindelse med dødsfald, og vi hjælper i bl.a. Gentofte, Roskilde, København og Nordsjælland, men kan hjælpe på hele Sjælland. Du kan derfor slippe for det hårde fysiske og mentale arbejde, der er i forbindelse med at tømme et dødsbo.

Hos Mortem BoligRyd står vi med andre ord, for alt hvad du har brug for i forbindelse med at få foretaget tømning af dødsbo, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Totalrydning, rengøring og tømning af dødsbo

Det er ingen hemmelighed, at det kan være en stor uoverskuelig opgave at skulle stå for tømning af dødsbo. Dette gælder, uanset om der er tale om tømning af en lejlighed eller et hus. Så hvis du har brug for professionel hjælp, hvor der også er tid og overskud til den mentale del, så tag fat i os, hvorefter vi skræddersyr et tilbud til dig.

Vi står for nedpakning, total tømning og rengøring i forbindelse med tømning af dødsbo. Vi er altid grundige og effektive, så du kan trygt overlade arbejdet til os. 

Vi tilbyder opkøb af værdigenstande

Hvis der er værdigenstande i boligen, så tilbyder vi at​ udarbejde et tilbud på opkøb af disse, så du slipper for besværet og tiden, du skal bruge på at finde en opkøber. Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vil acceptere vores tilbud.

Vi efterstræber, at du skal være tilfreds med samarbejdet, og derfor tilbyder vi en fair pris for dit indbo. Opkøbet af dine værdigenstande vil blive modregnet i dit unikke tilbud.

Vi er grundige, effektive og fleksible i forbindelse med tømning af dødsbo​er

Når dit dødsbo ryddes af vores personale, kan du trygt overlade følgende opgaver til os:

  • Nedpakning
  • Totalrydning
  • Rengøring​

Kontakt os for yderligere informationer

Vi tilbyder tømning af både hus og lejlighed i forbindelse med dødsfald i både Nordsjælland, Roskilde, København og omegn samt på resten af Sjælland.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kontakt os endelig.

Telefon: 71 70 71 15 eller skriv til os på vores e-mail:

mortemboligryd@gmail.com, så vender vi straks tilbage.​

Om os

Overlad dit dødsbo til Mortem BoligRyd. Et hold af unge kompetente mænd, der er klar på at være til stede i en uoverskuelig situation.

Nedpakning, totalrydning og rengøring, kan du trygt overlade til os.

Vi er grundige, effektive og fleksible.

Mortem BoligRyd står for alt hvad du har brug for i forbindelse med at få dødsboet tømt. Skulle dødsboet indeholde værdigenstande, giver vi også et tilbud på opkøb af disse.​

Cookiedeklaration

Kontakt os

​Mortem Boligryd

Herslev Bygade 1, 4000 Roskilde

mortemboligryd@gmail.com

CVR: 40698108

Har du spørgsmål?

Åbningstider:

Mandag-fredag: 9.00-20.00

Lørdag-søndag: 10.00-20.00