​RYDNING AF HUS OG LEJLIGHED I FORBINDELSE MED DØDSFALD

Lad os stå for det praktiske arbejde

I forbindelse med et dødsfald tilbyder vi hos Mortem BoligRyd rydning af hus og lejlighed. Det betyder, at vi med andre ord står for alt det praktiske arbejde i forbindelse med at tømme dødsboet, herunder nedpakning, oprydning og rengøring. Du kan derfor slippe for det hårde arbejde, både fysisk og mentalt, der er i forbindelse med at tømme dødsboet.

Vi tilbyder opkøb af værdigenstande

Hvis der er værdigenstande i boligen, så tilbyder vi at udarbejde et tilbud på opkøb af disse, så du slipper for besværet og tiden, du skal bruge på at finde en opkøber. Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vil acceptere vores tilbud. 

Der er mange praktiske opgaver og meget, som man skal forholde sig til, når man mister et familiemedlem eller en anden nærtstående person. Det kan derfor være en god ide at få al den praktiske hjælp, man overhovedet kan få, så man kan få tid og fred til at bearbejde tabet og sin sorg.​

Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for tømning af hus og lejlighed i forbindelse med dødsfald, og vi hjælper de efterladte i blandt andet Gentofte, Roskilde og omegn samt i København og på resten af Sjælland.

VORES PRISER PÅ RYDNING AF HUS OG LEJLIGHED

Det er svært at angive en konkret pris på, hvor meget en rydning af hus eller lejlighed i forbindelse med et dødsfald koster, da det afhænger af forskellige parametre. Det kommer eksempelvis an på, hvor mange værdigenstande der er i hjemmet, om I skal have overflade- eller hovedrengøring og om I ønsker, at vi både skal stå for nedpakning, totalrydning og rengøring eller kun dele af det.

Der er ikke nogen opgave, der er for lille eller stor. Tag kontakt til os, og så finder vi ud af et tilbud, der passer lige præcis til dig. Uanset hvad kan du dog forvente, at vores priser altid er konkurrencedygtige. Derudover er du garanteret et professionelt firma, som overholder alle aftaler, og som passer godt på ejendelene.

Rengøringspriserne afhænger af hvor omfattende et stykke arbejde, der i det pågældende bo. Vi tilbyder overfladerengøring, som består af at tørre alle synlige overflader af for løstsiddende støv, samt fjerne spindelvæv og støvsuge. Derudover tilbyder vi hovedrengøring. Dette består af, grundig rengøring af alle overflader. Her bliver dit hus klar til næste skridt i processen.

Kontakt os for yderligere informationer

Vi tilbyder rydning af både hus og lejlighed i forbindelse med dødsfald i både Nordsjælland, Roskilde, København og omegn samt på resten af Sjælland.


​Hvis dette lyder som noget for dig, så kontakt os endelig.

Telefon: 71 70 71 15 eller skriv til os på vores e-mail:

mortemboligryd@gmail.com, så vender vi straks tilbage. 

Om os

Overlad dit dødsbo til Mortem BoligRyd. Et hold af unge kompetente mænd, der er klar på at være til stede i en uoverskuelig situation.

Nedpakning, totalrydning og rengøring, kan du trygt overlade til os.

Vi er grundige, effektive og fleksible.

Mortem BoligRyd står for alt hvad du har brug for i forbindelse med at få dødsboet tømt. Skulle dødsboet indeholde værdigenstande, giver vi også et tilbud på opkøb af disse.​

Cookiedeklaration

Kontakt os

​Mortem Boligryd

Herslev Bygade 1, 4000 Roskilde

mortemboligryd@gmail.com

CVR: 40698108

Har du spørgsmål?

Åbningstider:

Mandag-fredag: 9.00-20.00

Lørdag-søndag: 10.00-20.00