Vi tømmer dødsbo

Vi tømmer dit dødsbo

Vi tømmer dødsbo

Professionelt firma med hjertet på rette sted

Vi tømmer dødsbo efter du har været hos skifteretten.

Når du mister en nær slægtning er der er mange ting at tage stilling til. Du skal kontakte skifteretten, undersøge arveafgifter, rydde dødsbo, undersøge særeje og mange andre praktiske gøremål. Samtidig gennemgår du typisk også en masse følelser, når du mister én, der står én tæt.

Hos Mortem BoligRyd lægger vi vægt på at du føler dig tryg, så vi effektivt og professionelt kan hjælpe dig med at tømme dødsboet. Vi er et kompetent firma med stor erfaring på området, og du kan derfor trygt lade os stå for ansvaret – tømning af dødsbo, rengøring og klargøring.

At skulle stå for tømning af dødsbo, kan være en stor opgave uanset om der er tale om tømning af lejlighed eller hus. Derfor kan du med fordel søge professionel hjælp, så opgaverne bliver klaret for dig.

Vi står for nedpakning, oprydning og rengøring i forbindelse med tømning af dit dødsbo og vi har samarbejdspartnere på tværs af Sjælland, hvis du ønsker boligen klargjort til salg. Du behøver ikke selv at kontakte flere firmaer, det være sig lige fra blikkenslagere til malere, du kan bare overlade arbejdet trygt til os.

Vi hjælper typisk kunder i Roskilde og København med at tømme dødsbo, men vi arbejder også gerne over resten af Sjælland. Vi har foretaget rydning af dødsboer hos mange forskellige tilfredse kunder, og vi hjælper også gerne dig.

Skulle dødsboet indeholde værdigenstande, giver vi et tilbud. Kontakt os, og hør mere om rydning af dødsbo Dødsboer ryddes professionelt og til en fornuftig pris lige her. Skal vi hjælpe dig, så kontakt os gerne med det samme.

Har du spørgsmål?

Mortem Boligryd
Åbningstider:
Mandag-fredag: 9.00-20.00
Lørdag-søndag: 10.00-20.00
Telefon: +45 42322109

Om os

Overlad dit dødsbo til os.
Oprydning, rengøring og tømning, kan trygt overlades til os

Kontakt os

​Mortem Boligryd
Gammel Vindingevej 29,
4000 Roskilde
info@mortemboligryd.dk
CVR: 40698108